KrakLog

Zondagochtendoverweging

20121007-115346.jpg

Jup, het is alweer zondagochtend en dat zet aan tot overweging, dat je zegt. Soort van, als het ware.
Als ik terugkijk op de afgelopen week dan valt me op hoe kort mijn lontje was. Een uitermate lage frustratietolerantie kunnen we wel stellen. Toegegeven, het was ook een week vol nemesissers1 printer die het niet doet, tot twee keer toe buiktramalant, webservers va KPN, gemeentehekinspecties, en en en nouja, dat is ook eigenlijk wel genoeg.
Liep ik gisteren met iemand in de servetstraat, ontstaat er een verbaal fracas en zij mengt zich daarin. Mijn eerste reactie was: doorlopen, want met mijn lontje wordt het zo nog knokken. (Is gezien mijn fysiek geen aanrader.)
Thema voor komende week is dan ook: lontverlenging door rust, reinheid en regelmaat. Mooi he? Doet u mee? Daar in Israel, SyriĆ«, Iran, Amer… Eh de hele hallo wereld?

Notes:

  1. Okay, zal wel heen narcistisch van me zijn, maar door zo’n woord is mijn zondag goed
  • ton zei: De poging tot het plaatje meldt een fatal error, maar er is dan ook iets met een string. Dat op de zondag, een overweging waard...
  • yak zei: Dat is een screenshot van anderzijds.eu die het ook al niet deed...
  • Irene zei: Jaja, rub it in. De webmaster en ik waren van huis en achter onze rug danste een fout $-je in die string op tafel.