KrakLog

Over

*= voorheen jac, tot hij een documentaire zag over de Himalaya waarin de yak een prominente rol speelde.

KrakLog bestaat sinds 2003 en wordt bijgehouden door yak* en draagt daarom de ondertitel: Bekentenissen van een Himalayarund. KrakLog werd oorspronkelijk op http://log.krak.nl gehost, nu tijdelijk op http://n.krak.nl en wie weet waar het over een jaar terug te vinden is.

De belangrijkste taak die nu voor yak ligt is om de oude content in de nieuwe website te hijsen. Dat kan dus wel eventjes duren.

Een afwijkende eigenschap ten opzichte van andere weblogs is de duidelijke aanwezigheid van het commentariaat. Waar het lezen van commentaren op andere weblogs een extra klik vraagt, worden ze bij KrakLog gewoon onder elk artikeltje weergegeven, immers commentaren zijn vaak leuker dan het logje (niet?).

 

Yak is zich er van bewust dat bovenstaand rund geen yak is.

  • Irene zei: Aparte permalinks hier, yak. Die zag ik niet maar ik bedacht heel slim dat ik die te pakken kan krijgen via de tweets ter rechterzijde waar de logjes aangekondigd worden. Gelieve dat dan ook wel consequent te blijven doen, anders kan ik geen yaklogjes gebruiken in mijn quote-van-de-dag.
  • Irene zei: O, en die reacties direct onder het logje, dat is al sinds jaar en dag een uitstekende aanpak. Waarom doen we dat eigenlijk niet allemaal? Ik zal het er eens met de felwvhguevd over hebben.
  • Yak zei: Ja daar ben im ook nogsteeds erg blij mee. Het is zo gezellig he?