KrakLog

Verherbouw

Ik vind niet dat alles het zelfde moet blijven. Alles verandert en ergens is dat ook wel goed (ofzo). Ik vind het jammer als dingen vervangen worden door een lelijkere variant. Helaas gebeurt dit nog wel eens, maar ook daar kan ik (om budgettaire redenen) vaak iets bij voorstellen.

2013-03-12 18.21.29afsnid

Hierboven ziet u het ‘oude’ vredenburg. Met jaarbeurs en geparkeerde auto’s. Mooi gebouw, de jaarbeurs, zeker het (waarschijnlijk oudere) rechter gedeelte. En dan staat er ook nog een raar wat moderner gebouwtje. Op z’n eigen manier wel weer een soort van mooi, maar als ik twijfelde met mijn sloopkogel, dan wist ik het wel. Maar blijkbaar was men dat niet zo met mij eens. ¬†Kijk maar:

2013-02-28 16.36.16afsnitHet staat er nog. Ik dacht dat het bij de nieuwbouw van HC in de jaren zestig/zeventig hoorde, maar nee. Het stond er al, en het staat er nog. Maar het staat nu wel leeg, dus zal het alsnog de kogel wel krijgen. Net nu het zo oud is, dat ik het eigenlijk wel zou willen behouden. Ik weet ook niet wat ik wil he?

  • Simone zei: Actie actie! ;-)
  • ton zei: Jeugdsentiment... Jammer dat Hotel Noord-Brabant er net af valt. Daar vierden mijn ouders hun vijfentwintigjarig huwelijk.