KrakLog

Terug van de kust

Dat was weer een fijn weekje vlie, het eerste oud en nieuw dat ik niet thuis ben sinds 1989, het jaar waarin ik katten onder mijn zorg kreeg. Katten laat je niet alleen met oud en nieuw en ook inwonende poesenoppassen kun je niet vragen om thuis te blijven, dus was ik altijd thuis.

Nu is Nelson uit logeren geweest. Wat ik hier schrijf is nog voor de overdracht terug en kan dus nog geflatteerd zijn om ons een rustige vakantie te laten hebben, maar de informatie die ik nu heb doet me geloven dat hij een paradijselijke tijd heeft gehad. Zijn mauwen is geïdentificeerd als kwaken, zodat we nu denken dat hij toch een kikker is en vrezen voor de dril (ik weet dat nelson een heer is, maar als hij een kikker kan blijken, garantiere ich für nichts mehr).

Onze dagen daar waren iig joepie, want hoewel de voorspelling k*t was, hebben we enkel best wel erg goed weer gehad en is de pluu niet uit de tas geweest. Kortom met de kennis van nu: supervakantie.

UPDATE: Nelson heeft het daadwerkelijk goed gehad. Hij was maar matig blij ons weer te zien, vakantie is hard voor de band met je huisdier.

 

  • Simone zei: Nu begrijp ik de blik van Nelson op foto 31-12 volledig... ;-)
  • Yak zei: Behalve dan dat het een oude foto van wijlen Poeseke is...
  • ton zei: Een weekje Vlie is een weekje jezelf verwennen. Wij moeten ook minstens één keer per jaar.