KrakLog

Spannende verhalen

Ik was dus zaterdag en zondag in Antwerpen, waar wederom werd bewezen dat U en ik een perfect gevoel hebben voor het kiezen van verkeerde weekends voor uitstapjes. Naar Berlijn als er twintig jaar eenwording gevierd wordt, van de weg af om in een dorpje wat te drinken en het centrum is afgezet en gisteren waren er de verkiezingen in Antwerpen. Geen rellen ofzo, maar er was wel meer dicht dan anders en voor de broodnodige koffie kan je dat aardig opbreken. [colletout]Deze koffie wordt ook altijd genuttigd bij Caffenation en hoewel we sowieso al te laat daar aangekomen zoude zijn, sloeg het hart nog een paar extra slagen over toen we zagen dat het pand leeg was en alleen een klein togo-filiaal over leek te zijn gebleven.

Thuisgekomenlijke research deed echter opgelucht adem halen. Caffenation bestaat nog, maar elders, iets verderopper. Een spannend verhaal dus, dat goed afloopt…

  • edwinek zei: Hoera in de gloria en in het kwadraat!
  • aargh zei: Beter verkiezingen dan een nationale pinstoring. Dochters M en R hebben ooit een weekend in Antwerpen moeten overleven met de paar tientjes die ze toevallig nog in hun portemonnee hadden.
  • Simone zei: Een troost, je kunt alvast hun super koffiebonen online bestellen! Dus toch nog heerlijke voorproef koffie voor na het weekend...;-)