KrakLog

Snoevereiniteit

Als u op zondag vóór 23uurzoveel bestelt, heeft het maandag in huis. Snoeft een internetwinkel die dingetjes verkoopt die ik vandaag (maandag) best had willen hebben. En ja, het trackingding zei gisterenavond dat het er vandaag zou zijn. Poehee, knap hoor. Vanochtend zegt het alleen dat het dinsdag komt, omdat het nog niet aan post.nl is aangeleverd. Dus ik per mail vragen wat er mis is gegaan en daar krijg ik ‘onze medewerkers proberen uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden’ op terug, daarvan is 7uur verstreken, dus ik bel. ‘Hier staat dat het bij ons weg is‘, maar daar heb ik natuurlijk niet zoveel aan. ‘Het kan zijn dat het tussen distributiecentra van post.nl is’, maar als post.nl zegt dat ze het nog niet hebben, lijkt me dat niet te kloppen. Ik word teruggebeld. Ik bén teruggebeld, het pakje is een soort van kwijt, ze gaan hun best doen.
Maar vroeg ik, komt het dan morgen in ieder geval? Dat lag er aan of ze het konden vinden, waarmee het dus míjn probleem werd, inplaats van hún probleem. Grappig hoe dat werkt, zo’n belofte van ‘vandaag besteld, morgen in huis’

P.S. Altijd als ik wat aan het klooien ben met camera’s en zo, komt Sieb in beeld lopen, hier met fraaie staartmanouvre.