KrakLog

rototorro

Ik ben toetsenborden aan het bouwen. Want dat had ik eigenlijk nog nooit gedaan. En wat je nog nooit gedaan hebt is aantrekkelijk. Ik had al een toetsenbord in elkaar gezet van bestaande delen (behuizing, printplaat, steunplaat, schakelaars en keycaps) maar dat was toch net niet helemaal wat het moest zijn. Dus (omdat het kan) ben ik nu bezig mijn eiges te maken: yakkieboard. Ik heb nu een teknolodzjiedemonstreetor met drie toetsen en die werkt1. Kijk maar:

rototorroooottrootootrrtooottotototrrtootroottrtoooottootrtootrtototototototorrororottorotrotrtooortotrotrtortotrotrtootototototttoororrtotrootrtotototrototrotrtotrotororotrtotrtotororotrotrortorotrorttotrortrototrorotrortortortotrotrorotrortototootototrrtrrtrorrtrtrtrtrorororororortrortrortrororrortrtror2

Als dat niet indrukwekkend is, dan weet ik het ook niet meer (sterker nog, ik wéét het ook niet meer). Ik bedenk me nu dat ik met dit toetsenbord (shift courtesy of other keyboard) Totoro kan typen wat dan weer een film is die je zeker gezien moet hebben. All in all: a great success!

Notes:

  1. En daarom ook maar drie tekens, van boven naar beneden: R O en T
  2. Een spatie was handig geweest, maar ja dat bedenk je natuurlijk weer te laat
  • Edwinek zei: In het kader van Pippi Langkous: "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan"
  • yak zei: Krek!