KrakLog

Rabozengarden

Yak’s tuintip voor deze week: grind is niet de oplossing. Waar we in het thema onderhoudsvrije tuin natuurlijk de natuur willen weren, is grind niet de oplossing. Toegegeven, er groeit niets meer en dat is waar we naar streven, maar grind is niet de oplossing. Grind blijft niet liggen waar je het legt, er lopen mensen doorheen, er vormen zich bergjes en hoopjes en dat vraagt om onderhoud, daarom is grind niet de oplossing. Doe grote tegels waar je eventueel nog je auto op kunt rijden want we weten nu: grind is niet de oplossing.

  • branwen zei: Wat wil je nu eigenlijk zeggen met dit stukje?
  • Irene zei: Voordat dat is doorgedrongen tot het topmanagement hebben er heel wat mannetjes grind staan harken. Zeg het nog maar eens.
  • Simone zei: Oh ja, dit grind ligt overal en nergens en je blijft hopeloos harken.
  • aargh zei: En steentjes (niet alle steentjes zijn grind, er zijn heel hoekige steentjes die fraaie namen hebben) blijven zitten in het profiel van je banden, de hele straat komt er mee vol te liggen. En wie veegt dat weer weg? Maar je bent weer heel actueel met je onderwerp. Vanmorgen werd ik wakker van het gedrein van een kraantje, bleek dat de overburen de steentjes lieten wegscheppen. Ik beleefde onzekere uren tussen hoop en vrees maarrrrr: zojuist is er een vracht tuingrond in het gat gekieperd! :-) :-) :-)
  • yak zei: @branwen: zeggen?