KrakLog

Onverzettelijk, of Erika met de haak

Guerrilla Erika heeft geen entertoets. Want die had de oorspronkelijke Erika ook niet. Wat ze daarentegen wél had was een regelverzethaak. Dus met enige noeste arbeid, heeft ook Guerrilla Erika een regelverzethaakknopje. Hoera!

P.S. Ik liet gisteren Guerrilla Erika aan iemand zien die terecht opmerkte: wat is die ‘w’ klein, het was mij nog niet opgevallen, maar het klopt natuurlijk wel, ik ben dol op kleine weetjes.

P.P.S. ik krijg net bericht van DHL dat morgen (voor het einde van de dag) de oorspronkelijke plaat voor Erika aankomt. Nu moet ik dus bedenken of ik die ga bouwen, of dat ik die ongebruikt aan de muur hang. Of dat ik daar een hele nette Erika mee ga maken. In mahonie ofzo, want het kán.

P.P.P.S. ik val natuurlijk door de mand, zoveel maak je namelijk niet gebruik van de regelverzethaak en gebruiken wil je ‘m wel. Vandaar nog deze encore.

P.P.P.P.S. en deze nog…