KrakLog

Nou, nog eentje dan

Herfstfoto’s zijn even afgezaagd als mooi, dat laatste zorgt er dan toch weer voor dat ik ze toch plaats. Toen ik de eerste fraaie boom zag zei ik: ghoh, ik had mijn camera mee moeten nemen. Tot ik me realiseerde dat ik één nee twee, nee drie nee vier cameras bij me had. Toegegeven drie ervan zijn vreselijk slecht (telefoon front-feesing, iPad front en rear) maar de vierde is best aardig. Dank dus aan Smungsmung voor deze fotoen.
Oh en wat in het echt zo overdonderend smorensmooi was kun je hier een klein beetje zien, de reflectie in de sloot.

  • ton zei: Dit is inderdaad overweldigend mooi!
  • Edwinek zei: Net zoiets als bosfoto's. Bos kan heel mooi zijn, maar het komt zelden over op foto's. Dit komt trouwens nog best goed over. Denk ik als niet aanwezig geweest zijnde leek.
  • Simone zei: Ja prachtig met die spiegeling erbij, een plaatje! :-)