KrakLog

Nee dan deze…

Van nature ben ik nog al lesseefajjderig1234, zo van leven, laten leven en daarna zien we dan wel weer. Dat heeft gelukkig vele voordelen en welbeschouwd zou dat ook wel eens de reden kunnen zijn dat dat mijn basishouding geworden is. Hier een kleine opsomming:

 1. Het kost minimale inspanning
 2. Het levert doorgaans fraaie resultaten
 3. Het wordt je in dank afgenomen
 4. Het lijkt alsof het je verdienste is, maar dat kun je terrecht en groot ablehnen
 5. Het kost dus echt mi-ni-ma-le inspanning

Ik bedoel maar. Echter edoch en ook maar, soms wordt ook aan mijn grenzen geknabbeld, mijn geduld ge-, ge-, dingest en met mijn voeten gespeeld. Mijn voeten hebben aanmerkelijk minder geduld dan de rest van mijn lichaam en zetten het op een lopen/stampvoeten/algemeen voeteren. Genoeg over mijn geduld, nu de reden dat dit vinkje hierboven staat.

Deze vink (ook hier denk ik dat het zich vooral handelt om slechts  één exemplaar56) zit doodleuk de knoppen uit de boom te eten, sans zjène.  Als ik dat zie, dan willen mijn voeten ‘m dus gewoon echt een lel om de, niet zo goed zichtbare, oren geven. Maar helaas, meer dan de balkondeur open doen zit er niet in en dat staat zo raar en, hoe zal ik het zeggen, impotent. Dus stellen mijn voeten mij tot doel dit fotografisch vast te leggen. Ga je er voor zitten met je camera, maar geen vink. Waarschijnlijk zijn ze al te rijp, ‘ik lust geen rijpe knoppen.’ Desalniettemin is het wachten tot het gezellige stelletje Turkse tortels zich er aan vergrijpt, die houden van wat doorleefdere knoppen.

Ik hou al op, sorry!

Notes:

 1. Lees die dubbele ‘j’ als een lange, benadrukte ‘j’, ook mis ik de ‘j’ met umlaut eigenlijk wel, ik had nog graag een ‘i’ gezien voor je ‘jj’.
 2. Getver, iets in het systeem maakt van gewone enkele kwoots van die hupsafladderige. Hu!
 3. En ik zie dat het voetnotending geen voetnoten in voetnoten accepteert, wat heb ik het toch slecht!
 4. En nu ben ik dus totaal de draad van mijn verhaal kwijt door alle opwinding over mijn kwoten en voetnoten. Diep in, diep uit, en verder.
 5. Hier grijp ik juist weer in, met de zelfde lesseejflair
 6. Ziet u dat er hier door de verschuivende klemtoon een extra ‘j’ nodig is?
 • ton zei: Laat maar waaien, het komt wel goed. Zie opsomming 1. 2. 3. 4. 5. plus bijbehorende tekst.
 • aargh zei: Al met al ben je toch lekker bezig met die camera.
 • Simone zei: Tsjeeeeee...;-)
 • R van InR zei: Je kunt hem/haar toch gewoon afvinken.