KrakLog

Mooi weer en lange dagen

Ik geniet zo van dit lekkere weer, dat zal u niet verbazen. Ondanks het feit dat er niets bontigs meer rond loopt te huppelen. Ik doel natuurlijk op het gebrek aan een huisdier, misschien als ik genoeg kruimeltjes strooi dat er vanzelf muizen komen, maar dat is niet wat ik bedoel. Tot na de zomervakantie komt er in ieder geval geen nieuw dier, dat is de afspraak en wie weet is het tegen die tijd ook wel gewend. Tot die tijd spelen we alleen met het idee. Eén van de parameters in die vergelijking is welke diersoort het moet gaan worden. Direct weer voor een kat kiezen ligt voor de hand, maar als er één moment is waarop je zou kunnen veranderen van huisdier dan is het nu wel. Cavia en konijn vallen al snel af. Ook vogeltjes komen niet direct in aanmerking, ik zie die liever in een boom of in de lucht dan in een kooitje. Maar een hond, een hond zou nog wel eens kunnen kunnen. Het is niet waarschijnlijk, maar het zou kunnen.

Om de strijd eerlijker te maken heb ik (tijdelijk) het front ten bate van de hond gekozen. En laten we wel wezen, bij het zien van elk huisdier beginnen we allebei meteeen van awwwwwwwww. Dus het benadrukken van hoe leuk een hond toch wel niet is valt nog wel mee. Ik realiseer me dat het uiteindelijk toch weer een kat wordt, maar voor nu richt ik me even op de hond.

  • aargh zei: Een virtuele hond, heel praktisch, daar zou ik ook best een half jaar mee kunnen leven.