KrakLog

Met welbesnaarde ting en subtiele naamgeving.

Ik heb toch zo indrukwekkend op mijn tong gebeten. Zo van dat je zegt: auw! Wat later merkte ik bij het eten dat er iets op mijn tong zat. Ik dacht iets van het eten dat zich vastgezogen/geplakt had, dus ik pullek er aan, komt mijn vinger rood terug, als in: oeps.

De ervaring leert dat e.e.a. zich spoedig genezen doet, maar iets óp je tong is nog irritanter dan iets aan een van je gebitselementen (of daartussen). Hu!1

En

De vraag leeft: hoe noem je het ‘soort’ dat Sieb is qua van kleur en tekening. Op het eerste gezicht is het een Tux maar je noemt geen kat zwart of er zit wel ergens een cyperstreepje in, de interne technische term daarvoor is “een stiekeme cypers”. Meestal komt dat alleen tot uitdrukking in de felle zon en dan ook nog onder een heel bepaalde hoek, maar bij Sieb ligt dat anders. Op deze foto kun je het een beetje zien: je zou met een beetje goede wil kunnen beweren dat Sieb een donkere cypers is, met wit. De tijd zal leren hoe zich dat ontwikkelt, tot die tijd is uw inbreng gewenst.

Notes:

  1. U hebt hopelijk de drs. P referentie in de titel opgemerkt?!
  • Branwen zei: Sieb is een lekker ding en u soms een sufferd. Tot zo ver mijn inbreng.
  • eMdePee zei: Een Sieperse!
  • irene zei: Ik vind hem wel een zwart-mwaree jasje aanhebben.
  • aargh zei: Een vullesbakkie :-)
  • Henriette zei: Opstart Tux is een van de weinige dingen die ik mis op Ubuntu.