KrakLog

Mannen met witte pakken

Sinds de Bijlmerramp zullen mannen met witte pakken niet meer hetzelfde zijn. Op de Scheldekade doken twee onderhoudsmannen waarschijnlijk het riool in voor zeer eerbaar onderhoudswerk, maar het feit dat ze witte pakken droegen deed de ergste samenzweringen vermoeden. Het grote voordeel van een complottheorie is dat hij altijd waar is. Als hij niet ontkend wordt is hij waar en als hij wel ontkend wordt al helemaal. Dus onder de grond in Antwerpen is iets gaande, waarschijnlijk sinister, misschien wel gezondheidsbedreigend. Ik spied al weken in de krant, maar er staat niets in, doofpot! Het is allemaal waar, let op mijn woorden, hoe langer er niets over in het nieuws komt, hoe waarder het is. Er is iets gaande! En ik, ik heb het bewijs!

REALTIME MEDEDELING: ik ben een beetje, hoe zal ik het zeggen, grieperig. Prik zal wel voorkomen dat ik echt ziek word, maar echt heppie word je er niet van. Zelfs Nelson ontloopt me als vanwege mijn gehang.

  • Simone zei: Zet je ongezien in de nacht een webcam neer, gericht op de Scheldekade, kunnen we meekijken...spannend!
  • yak zei: Done: http://www.hzs.be/webcam/
  • Branwen zei: Oh, ik zie wel iets levensbedreigend in de foto en dat is niet een wit pak. :D
  • Hoepsika zei: Nu nog genoeg mensen vinden die willen kijken. Ik doe vanavond wel tussen 21:00 en 21:15.
  • Simone zei: Yak, wil je de webcam-link nog even activeren?