KrakLog

Maar allez, mijnheer de zwaan!

Ik wordt altijd een klein beetje onrustig van politie in mijn wijk. Het zelfde met sirenes. Is het niet jouw verdriet, het is waarschijnlijk wel het verdriet van iemand anders en da’s nie leuk. Kom ik van de week thuis (laat en U is niet thuis) en ik besluit door te lopen naar de wokafhaal. Voor mij loopt een agent met geel fluor pakje, maar ik kom dan dus niet echt toe aan denken, goh dat staat ‘m kek, nee ik denk, oeh, wat zou er aan de hand zijn. Hij loopt zo’n 10 meter voor mij, dus al had ik gewild, echt vragen wat hij komt doen is er niet bij. Hij heeft blijkbaar zijn auto heel ver van het plaats delict geparkeerd, want hij loop al best een heel eindje. Dan opeens (ik zal niet opgelet hebben) is hij weg. Getver, nou is mijn nieuwsgierigheid niet bevredigd. Ik neem iets aan waar het wel zal zijn, want daar is wel vaker iets, loop de afhaalwok binnen en wie is er voor mij aan de beurt…