KrakLog

Maagd en palm

Arts en auto, horse and hound, eigen huis en interrieur, paard en leven1 allemaal special interest tijdschriften die over twee onderwerpen gaan. Als je geïnteresseerd bent paarden én leven, dan neem je onmiddellijk een abonnement. Duidelijk. Ben je arts en heb je iets met auto’s, hup vul in die bon. Heb je een eigen huis én een interrieur, laat ‘m op je mat vallen. Dat stel ik me ook voor als ik mijn maagdenpalm zie en vraag me af: is het voor maagden die interesse hebben in palmen, of is het voor liefhebbers van maagden en palmen? Wat denkt u?

Ik geef u nog een afbeelding, gewoon omdat het kan.

P1430425

Notes:

  1. Ik verzin ‘m niet. Zo blijkt er ook een tijdschrift te zijn dat heet “Zwanger door de makers van Ouders van Nu,” hoezo specialistisch!
  • ton zei: Jij hebt er een, dus vraag je af waarom en je hebt een mogelijk antwoord.
  • Simone zei: Is dit wel maagdenpalm? Heeft toch meer afgeronde blaadjes?
  • Branwen zei: Uh, dat is klokjesbloem. Maar goede vraag aangaande maagden en palmen.
  • aargh zei: In elk geval gaat het niet om echte palmen maar om neppalmen, altijdgroene takjes met een speciale betekenis, net als buxus. Dus liefhebbers van maagden en heilige groenblijvers. Of om maagden die zulke groenblijvers believen, dat denk ik eerder. Net als maagd en roof. Maar bij maagd en huis zal het wel weer de liefhebber van beide zijn. Dit plaatje toont camp an ula, dat is een andere taal waar ik niet voor heb doorgeleerd.
  • yak zei: Ha! Die is leuk! De bloemetjes zijn weldegelijk maagdenpalm. De blaadjes echter niet. Alleen de bloempjes van de maagdenpalm steken boven de blaadjes van de potgenoot uit. Ik zal dit nog wel eens fotografisch vastleggen.
  • aargh zei: Eigenwijze aap, niks mee te beginnen! Ik ga maar eens een maagdenpalmpje nemen op het terras.