KrakLog

Klopt als een

Ik weet dat ik overdrijf als ik zeg dat er niet veel erger is dan een vervelend sneetje in je vingertop. Bijvoorbeeld veroorzaakt door papier, of nee, juist veroorzaakt door papier. Omdat, hoe vaak je je handen ook wast, je toch erg veel met bacteriƫn in aanraking komt, gaat het vrijwel meteen ontsteken, pleisters helpen niet en je gebruikt je vingertoppen zo vaak.

Ik bood bij de bloedbank een keer mijn wijsvinger aan om met zo’n klein prikje mijn HB te bepalen, maar dat deden ze niet, je wijsvinger is zo gevoelig, daar heb je de hele dag (of langer) last van.

Vanochtend is het gebeurd, het zal mijn eigen onhandigheid zijn geweest, maar dat maakt het niet minder vervelend. Het gaat de hele dag open, maar bloeden ho maar, dus echt lekker dicht gaat het ook niet. Het gevoel van ontsteking ligt al te jemelen. Kortom, zie begin van stukje.

  • Irene zei: Bel jodium d'rop.