KrakLog

K*k

U merkt, naar mate ik er persoonlijk meer van heb, ga ik mij meer interesseren voor geschiedenis. Laten we blij zijn dat het over geschiedenis gaat en niet bijvoorbeeld geld1. Dit fijn ondergescheten bord lijkt niet zo’n boeiend ding, maar alles waar je langer naar kijkt heeft meer te verbergen dan je zou denken2. Want hoewel het raamwerk er ook niet heel fris en jong meer uitziet, heeft dit bord eerder al in een ander frame gezeten. De schroefgaten zijn nog duidelijk te zien en aan de andere kant3 kun je zien dat daar een rand zat die het verkleuren daar geremd heeft. Het is dan ook een best wel oud bord, nog van het P.E.B. in Fr. is al enige tijd geleden NUON geworden. Maar ja, kabel blijft kabel, van wie die ook is. En de vogels maakt het ook niet uit wat ze onderscheiten4.

Notes:

  1. Een bankier tijdens de crisis (de vorige, niet die er nu aan komt) “Ja, geld blijft toch de prikkel”
  2. Bovendien, als je er lang naar kijkt kan het maar beter interessant zijn en als het dat niet is, ga je dat natuurlijk nooit meer toegeven.
  3. Waar ik wel een foto van heb, maar die ga ik lekker niet laten zien, vertrouw me nou gewoon maar.
  4. Valt niet onder pis- en poepbeding5
  5. Opvallend is wel dat ik de spelling van dergelijke woorden altijd met de hand moet doen, omdat toevoegen wél onder het pies- en poepbeding valt. Regelingen werken wel vaker averechts.