KrakLog

Jeetje zeg, dat is effe terug…

Hoplakee, daar ben ik weer. Leuk he? Ik vind tenminste van wel, u moogt er het uwe over denken. Ja, ik ben er een tijd niet geweest, zelfs zo erg dat ik er technisch ook niet was, gewoon helemaal foetsie, erg he? Zit allemaal een verhaal achter maar laat zich heel goed samenvatten als blêh en laten we dat maar gewoon in het verleden laten liggen en lekker bij het nu, of eigenlijk meer nu, nouja, straks dus, verder gaan. Kortom: KrakLog is weer en laten we er weer iets leuks van maken, sterker nog, het is al iets leuks. Toen ik de boel technisch weer de lucht in bracht, kwam ik allemaal leuke dingen tegen van vroeger. Want voor wie nieuw inschakelt, ik was al een tijdje bezig, af en toe ook niet, maar vaak wel. 2003 was het begin wat betekent dat de geschiedenis (die we achter ons zouden laten) al weer vijftien jaar uitstrekt. En dan moet ik ook nog een plaatje zoeken bij dit stukje. Jeetje, begin ik er aan, denk ik: waar begin ik aan. Toch maar doen dus, want niet doen is zo, eh… niets, zal ik maar zeggen.

 

P.S. Ik zie dat de commentaren nog niet werken. Daar ga ik aan werken, dat het weer gaat werken zeg maar.

  • yak zei: Testing 123
  • ton zei: Not the final countdown, I hope.
  • Irene zei: Ha, terug! Is dat 'Ga toch weer loggen' dingetje daar echtsboven al die tijd toch niet voor niets geweest ;-)
  • yak zei: @ton: voor de oplettende lezer zou het dan nog the final count up zijn he? He wat fijn dit allemaal weer zo hier en daar(gunter en zelfs overzee)
  • aargh zei: De meeuw doet Boeeeh!
  • ton zei: Wij wonen overigens niet meer in Ezinge. Verhuisd naar Emmeloord, zo ongeveer midden tussen de kinderen, die in Groningen, Almere, Alphen aan den Rijn en Haarlem wonen.