KrakLog

It’s not easy being bamboo

Gaat goed hoor dat bewerken van bamboe. Geen klachten. Waar ik natuurlijk in eerste instantie bang voor was is dat het in twee├źn zou barsten als ik bijna klaar was, maar dat valt dus mee. Ik vermoed dat het een gelamineerd geheel is en dat heeft ook geen neiging tot splijten. Aan de dunste rand zit maar een millimeter of vijf aan hout dat ik over heb en ook dat is1 niet gebroken of gespleten. Ik zou bijna Horatio Nelsons laatste woorden citeren, maar dat slaat in deze context helemaal nergens op.

Morgen als het mee zit foto’s van de affe Nette Erika.

Notes:

  1. Tot nu toe niet
  • Irene zei: 'Dan liever de lucht in'? Nee, andere vent. Maar de meningen zijn verdeeld: http://www.standaard.be/cnt/gs3ognmi
  • yak zei: Ik weet het, maar als het niet echt te achterhalen is, mag je kiezen natuurlijk (als het niet uitmaakt).