KrakLog

I’m Popeye the sailor man x .5

Newton is a bitch. Ik moest rechtop slapen en dat betekent dat het bloed van de val naar je onderarm gaat met Popeye proporties tot gevolg tot het pijn doet. De oplossing? Tweeërlei: 1. een steunkousequivalente armomhulling, 2. het gebruik van de onderarmspieren i.e. typen. Vandaar deze waterval aan stukjes en ik kan zeggen: het helpt. Een beetje hulde voor beide middelen natuurlijk, maar het verschil in onderarmen is oppervlakkig geworden. Er zitten nog wel stukken bloedklomp (stel ik me zo voor), maar dat wordt gecompenseerd door het verlies van spiermassa. Dus dat maakt typen nog belangrijker.

Kort en goed:  Ik had niet verwacht dat het herstel van een gebroken schouder zo snel zou kunnen gaan. Ik doe beduidend meer dan me opgedragen is in het kader van revalidatie en zonder negatieve consequenties. Dat maakt mij een happy camper1 helemaal niet verkeerd dus.

Notes:

  1. Medische term: hippocampus
  • aargh zei: Zo te zien herstel jij van een gebroken schouder net zo snel als ik van een flinke verkoudheid. Niet gek.