KrakLog

Iemand die de poesen van vroeger kent, en wat ze deden

Ik wil niet negatief doen, maar ik heb er nog wel een boel. Om redenen die te ver voeren om hier volledig uit te diepen, was ik in oude foto’s aan het duiken en negatieven aan het digitaliseren. Blijkt dat daar drie Ilford HP5+ rolletjes tussen zitten die nimmer afgedrukt zijn. U moet weten, ik had ooit een doka, nee ik zeg het verkeerd, ik had ooit dokaspullen en een douche/wc, waar ik op mijn knieĆ«n voor de toiletpot met de vergroter aan de slag kon en schuin achter mij met enige moeite de foto’s door de verschillende baden kon halen. Zodoende zijn de foto’s dus nooit afgedrukt geworden en vond ik nu een schat aan voor mij onbekende foto’s uit 1991. Waaronder de op 13 mei 20031 overleden, onvolprezen mopperkont Ket, hier op het balkon met haar enorme tong (een klein beetje) naar buiten.

P.S. Een uitsnede met tong

Neganew-1549-2

Notes:

  1. Op de dag af twee jaar voor we het nieuws kregen over de longkanker van A.
  • aargh zei: Wat leuk, schatten uit het verleden. De tong van Ket kan ik niet zien bij dit formaat maar ik denk hem erbij.
  • yak zei: Zie aanvulling
  • ton zei: In mijn tijd aan de Cayennedreef in Utrecht had ik een doka in een bergkast. Fotorollen per tien meter kopen en zelf op maat maken. Nooit zoveel gefotografeerd en afgedrukt.
  • aargh zei: Ha, goeie aanvulling! Ik had het tongetje aangezien voor een vlekje op de neus, dat komt natuurlijk omdat Jopie daar een vlekje heeft.