KrakLog

Hier en daar, ginder en zelfs overzee

Het vlaagt, bij vlagen bedoel ik. Dus dat het niet continu is, zeg maar alsmaar. Soms wel, soms niet en dus ook perioden niet. Ik heb het natuurlijk over drs. P. Er gaan soms jaren voorbij, nou nee, er gaat soms wel een jaar voorbij, dat ik niet naar drs. P. luister. Of het moet perongeluk zijn, maar een hele cd is er dan gewoon niet bij. Op het ogenblik kan ik daar niet bij met mijn gedachten, want het is nu weer een soort van volcontinu. Ik ben grotendeels door het complete werk, en begin natuurlijk weer opnieuw als het klaar is. En dan is het misschien weer op voor een tijdje, een jaar bijvoorbeeld, of misschien wel twee. Ik mis het nu al…

  • Irene zei: O dat kan hier op allerlei momenten getriggerd worden, als we ergens heen moeten met de auto en het sneeuwt ('we rijden met de trojka'), als ik groenten sta te snijden ('knolraap en lof ...'), etc. Licht verontrustend is wel dat ook 'er ligt alweer een juffrouw ...' regelmatig langskomt terwijl wij niet eens een trapportaal hebben.
  • yak zei: En nu heb ik ze natuurlijk allemaal tegelijk, ook heel fijn...