KrakLog

Het wonderbaarlijke incident van de tandartsafspraak in de nacht

Tandartsen willen aardig voor je zijn door een zo voeg mogelijke afspraak te maken. Dat je voor je werk nog bij ‘m langs kunt en je dus niet zo veel van je productieve werkleven hoeft te missen. Nu is het zo dat ik graag wat langer doorwerk als dat betekent dat ik niet heel vroeg mijn bed uit hoef. Bovendien heb ik de afgelopen tijd wat groot-oude-vullingen-onderhoud gehad waarna ik de rest van de dag niet zo heel veel meer waard was. Wat mij betreft mag die tandartsafspraak dus best in de middag.
Mijn laatste tandartsbezoek was echter zo indrukwekkend dat ik niet de tegenwoordigheid van geest had om te sputteren bij het onmenselijk vroege voorstel dat gedaan werd, namelijk half negen!1
Kom-ik-daaar, blijkt mijn afspraak onvindbaar en ook niet desondanks toch vervulbaar. Duizend maal excuses en fout en och en zeker ook wee! Maar ik heb een kinderkant, en die was als, eh, een kind zo blij! Ja maar u bent wel voor niets gekomen. Dat kind vindt dat geen enkel probleem. Haha, nieuwe afspraak, nachtkaars uit…

Notes:

  1. “Dat is nog niks!” hoor ik u zeggen en u heeft natuurlijk gelijk, maar op maandagochtend half negen ergens moeten zijn, dat is voor mij ‘s nachts.
  • Irene zei: Dat is zeker niet niks. Half negen zeg. Dan is het nog bijna donker ;-)
  • Simone zei: Je wensen worden direct vervuld, gaaf! Zwaai je wel eens met een toverstafje in het rond? Ik zie het helemaal voor me. ;-)
  • aargh zei: Die foto! Als er toch eens zo'n schap was geweest ergens in de heuvels tussen Ullapool en Cape Wrath, dan zou ik echt helemaal los zijn gegaan!
  • Simone zei: Genoeg van KITKAT en TWIX