KrakLog

Het ligt aan mij

Laat ik vooropstellen dat het aan mij ligt en u alvast waarschuwen dat dit zo’n stukje is. Dat gezegd hebbende: dit was niet hoe ik me automatisering in 2014 had voorgesteld. Zo het is eruit. Maar laat ik het uitleggen:

1. Ik heb iets besteld en kon daarbij aanvinken wanneer ik het bezorgd wilde krijgen. Hiephoi, laat maar komen op zaterdag.

2. Ik krijg net een familiaire sms die ongeveer gaat als: Hee hoi, ik ben de postbezorger en ik kom vandaag een pakketje afleveren met code 3SYRA01023012001230124812571257 kijk op mijnpakket.nl om te zien hoe laat ik kom

3. Ik kan met geen mogelijkheid de code selecteren en kopiƫren op mijn telefoon. Kan die sms app blijkbaar niet. Dus ga op mijn pc naar mijnpakket.nl, type bloedig de code over en krijg te horen dat: Hij komt tussen 8:30 en 21:30.

Ik adem in en ik adem uit…

  • Branwen zei: Het lijkt heel wat qua verbetering ende vooruitgang maar in de praktijk is het dezelfde 'service' als dat het altijd al was. :(
  • caro zei: Grrrrrrrrrrrrr
  • aargh zei: Wordt hier gehyberneerd? Ik moet zelfs mijn naam opnieuw invullen!