KrakLog

Het is schuim en het piept

Soms moet je iets nieuws. Bijvoorbeeld omdat het oude kapot is of het om andere redenen niet meer doet.1 Tegenswoordigs zitten dingen in karton, in karton. Da’s mooi, want da’s uitpakken en de verpakking kan in het oud papier.

Tot mijn ueber grote verbazing, zat de door mij aangeschafte video-weergave-eenheid,2 in piepschuim in karton. Nu staan er plestik-recycle-bakken in de straat, maar daar mag dan weer geen piepschuim in. Weet iemand iets nuttigs dat je met piepschuim kunt doen? Of iets leuks, dat mag ook. Anders kost het me een vuilniszak.

Notes:

  1. In dit geval gaat het dus om mijn grote (en oh zo fijne) beeldscherm, dat het niet meer doet op mijn werk-pc. Hij laat maar de helft van het beeld zien. Vreemdgenoeg doet hij het op andere pc’s wel, maar daar heb ik voor mijn werk dus niets aan. Dus werkte ik geloof ik al weer twee jaar met twee kleine schermpjes. Nu dus weer met een grote en een kleine. Een innige rust komt over mij, ik schrijf zelfs weer stukjes! Hoera!
  2. VDU, video display unit, tegenwoordig beter bekend als beeldscherm
  • ton zei: Ik denk dat schuimbekken wel eens de oplossing kan zijn. Daar piept niemand naar.
  • Simone zei: Fotolijstje of halssieraad?