KrakLog

Herhaalde mededeling

Ik heb het eerder gezegd, maar herhaling kan heel belangrijk zijn. De afmetingen van een koeltrommel luisteren heel nauw. Hij moet een klein beetje te klein zijn, klein genoeg om een nét zoveel koekjes over te houden die je wel weg moet eten binnen de tijd dat ze oud zouden worden (15min). Maar ook weer niet zo klein dat je er een tweede trommel bij gaat zoeken of dat je jezelf ziek eet.

De afgebeelde trommel is precies goed voor Digestives Puur van niet nader fenomeen merk dat rijmt op Verkade. Drie koekjes over, net meer dan je er zou eten, maar lekker hoor.

  • irene zei: Herhaling is zeker belangrijk. Ik wist dit, uit eigen waarneming, maar een vorige mededeling dienaangaande was mij ontgaan. Deze herhaling kan de gehele mensheid van nut zijn.
  • ton zei: Ik dacht dat herhaling de kracht van de reclame was. Nu het koekjes eten blijkt te zijn, klinkt/leest het toch weer heel anders.
  • Edwinek zei: Passendheid is het hart van de Tao van knapperigheid. Koekjes koelen is de hand des meesters.
  • R van InR zei: In de kruidenierswinkel (met veel koekjes) van mijn ouders vroeger vond ik herhaling ook heel belangrijk; vooral het proeven.