KrakLog

Hekje sluiten

20121005-224415.jpg

Kort gezegd: ze zag dat het goed was. Omdat wij de deur toch open wilde kunnen zetten hebben we een fraai hekje gemaakt. Zaag en schroefwerk door uw nederige logger, het imposante schilderwerk door U. Ik had eigenlijk een foto willen presenteren, maar het was al te donker, vandaar deze ontwerpersindruk.
De ambtenaar bood groot haar excuses aan dat de correspondentie wel zo officieel moest en dus onvriendelijk. En dat er niet op mijn brief was gereageerd was natuurlijk niet goed. Hoofdstuk gesloten.

On a lighter note: u ziet ook dat wij twee ploepers hebben. Het hebben van twee ploepers is van groot belang. Een ploeper is namelijk niet genoeg. Eén voor de afvoer en een om het overloopje af te dichten. Ik ben een gelukkig mens. Met twee ploepers enzo.

  • ton zei: Nu begrijp ik wat er nog aan mijn geluk ontbreekt: ik heb maar één ploeper... Tot mijn geluk heb ik dat in het algemeen niet in de gaten en voel ik mij toch gelukkig. Desondanks!
  • Irene zei: Mooie tekeningen tegenwoordig, hier. Ga door, ga door.
  • aargh zei: Wat een explosie van huisvlijt, hekwerk en ontwerpersindrukken. Heel mooi inderdaad, Veel beter dan foto's. Wij hebben twee ploppers, dat is dus bijna het zelfde.