KrakLog

Halsbandparkiet (zo ik mij niet vergis)

Sta je buiten bij de gashouder van de Westergasfabriek, hoor je inene een soort van vogelgekwetter dat je niet direct kunt thuisbrengen. Mogelijk zijn het de conferentiegangers die aan het twitteren zijn, maar toch klinkt het nog visceraler. Kijk je omhoog, zit daar een complete roedel heuse halsbandparkieten1 2 3

Notes:

  1. Suske en Wiske en de Heuse Halsbandparkiet, ik zie ‘m al in de schappen liggen
  2. zo ik mij niet vergis, het zou natuurlijk ook kunnen dat Nederland nu ook al echte papegaaien rijk is, met deze winter zou het me niet verbazen.
  3. Ik zie dat ik het de speltsjecker erg lastig maak, helaas wil de mek waar ik dit nu op schrijf ook nog zelf gaan corrigeren, ik moet dingen dus heel erg fout schrijven wil hij de moed opgeven. Maar eens kijken hoe ik dat uit kan zetten
  • aargh zei: Hier hebben we ze nog niet maar op sommige plaatsen in de randstad schijnen ze algemener dan mussen te zijn. Bij mijn zus in Den Haag zie ik ze regelmatig door de tuin vliegen, de bomen bij de Hofvijver hebben ze zo ondergescheten dat ze gekapt moesten worden. In de soep met die beesten!