KrakLog

Geen excuses en geen beloftes

Dag allemaal, veel gebeurd zo een twee hoppeta. Tijd vliegt en omdat we allemaal ouder worden, gaat het ook nog steeds sneller ook. Zo was ik, ivm geen huisdieren, drie weken op vakantie. Oeh, dat is fijn en bovendien, ook al zou je dat wiskundig misschien wel zeggen, meer dan 50% meer. Daar kun je op verschillende manieren over nadenken, maar je kunt het ook niet doen. Het meest indrukwekkende fenomeen was dat je voor de helft van de vakantie al diep moet nadenken wat je de eerste dagen allemaal gedaan hebt.

Heel fijn allemaal dus. En fijn gefotoot ook. Kijk bijvoorbeeld eens naar die fraaie caravan zomaar langs de weg in een veldje. Die kleuren waren echt zo uitgewassen, dat u niet denkt dat ik heb zitten truuken. U heeft dit jaar ook gekiekt, wat betekent dat we in een verhouding van 3:1 (ik 3) met 3210 foto’s teruggekomen zijn. ┬áKun je niks mee, met zoveel foto’s, doen we dus ws ook niks mee.

Volgend jaar weer? JA! En eventuele kat(-ten?) ? Die zullen daar vanaf het begin aan moeten wennen (zeggen wij dan he?).