KrakLog

Erika en de Griek

Er was eens een lasersnijbedrijf. Dat lasersnijbedrijf had een aanwezigheid op internet, nee ik zeg het verkeerd, het had vooral een aanwezigheid op internet, nee ik kan het nog beter zeggen, het had bijna alleen op internet een aanwezigheid. Het was volkomen duister waar ze zaten (het was een .com, dus je denkt: VS) maar, je kon er bestellen, het was niet duur en ze bezorgen ook nog eens snel1. Laat ik het er eens op gokken, dus de plaat voor Clive daar laten maken, dinsdag besteld, vrijdag in huis. Cool, vanuit Griekenland. Dus ik bedenk Erika, bestel plaat, ligt week stil, ik natuurlijk al een paar keer vragen: Joh, hoe zit het er mee? Maar pas de communication. Na die week van wachten, komt er een bericht: Oh, wat erg, je krijgt 50% korting en ik ga zorgen dat hij meteen gemaakt en verzonden wordt. Dat is inmiddels twee weken geleden, hij ligt al een week op de inpakafdeling en er wordt niet meer gereageerd op mijn mail. Arme Erika.

Notes:

  1. 1 tot 2 werkdagen. Da’s nie verkeerd.