KrakLog

En Sieb dan!?

Ik realiseer me dat u niet op mijn medische verhalen zit te wachten. Ik kan het dus wel even afraffelen met iets in de trant van: ik ben drie weken uit de running geweest, werk nu halve dagen en ik vergeet regelmatig dat ik mijn arm niet kan gebruiken, bijvoorbeeld om op te leunen (auw).

Nee dan Sieb, die heeft al veel langer last van een zere poot en loopt al zeker een week of vijf met een HMV kap op. Heel zielig dus, maar hij kan er alles mee. Na een uur lukte het apporteren al weer. Nu kan hij zelfs bij de plek op zijn poot…

  • Laurent zei: Hij kijkt wel wat beteuterd. Mja, met dit soort dingen merk je pas hoe veeel je doet met bepaalde lichaamsdelen.
  • aargh zei: Die kraag zal er hopelijk inmiddels af zijn. Hij weerhoudt Jopie er trouwens niet van om dikke koppen tegen het scherm te geven :-)