KrakLog

Een nieuw begin

KrakLog wordt nu geserveerd door WordPress. Op het ogenblik vind ik dat eigenlijk zo goed dat ik niet zo goed meer kan verantwoorden om de software zelf te maken en bij te houden.

En wel een keigoed nieuw begin? Ach wie zal het zeggen. Mijn eigen weblogsoftware was oud en moe, en ik had geen zin om daar nog heel veel tijd in te stoppen. Dus een nieuw begin dan maar. U gaat daar ook baat bij hebben (hoop ik) want het betekent dat ik weer vaker stukjes ga schrijven (dit is geen belofte).En er is zoveel te vertellen en ik ben zulke leuke dingen aan het doen. Dus wat houdt mij tegen? Nou, het feit dat ik zoveel leuke dingen aan het doen ben dat ik niet meer toe kom aan het maken van logjes. Ohja, nouja, wat ever, dit is een nieuw begin en ik heb weer zin. Doet u het daar maar eventjes mee.

 

Met innige groetjes,

 

yak

  • yak zei: Met oud vertrouwd commentariaat!
  • Edwinek zei: Krakl├ón boppe!
  • simone zei: Keigoede foto met prachtig licht en schaduw!
  • ton zei: Het ei is gelegd...
  • aargh zei: uiteindelijk leiden alle wegen naar Wordpress.
  • Yak zei: III vrees dat je gelijk hebt