KrakLog

Een leven in de marge

U weet dat ik verzot ben op voetnoten, maar enige tijd geleden ontdekte ik dat er een beperking in schuilde, in die voetnoten. Het is namelijk (in de huidige versie) niet mogelijk om genestte voetnoten te maken. Toen ik ineens bedacht dat ik ook graag terzijdes zou kunnen bieden. Als een soort extra smaakmaker voor zaken die net niet helemaal geschikt zijn voor een voetnoot en meer thuishoren in een blokje op zich waar ze zich beter thuisvoelen dan in voetnoten die u mogelijk toch helemaal niet leest. Welnu, deze terzijdes zijn er nu. Hoera, nu moet ik nog eens gaan denken of ik niet eens moet gaan werken aan die geneste voetnoten. Want laten we welwezen, die willen we uiteindelijk toch ook hebben he?1 Ah, ze werken3 Nee, jeetje joh, het is gefixt. Hihi, dat is grappig5

Notes:

 1. Het zou kunnen2 dat die ook werken inmiddels
 2. Maar dat weet ik niet zeker
 3. Zij het dat de nummering fout gaat4 oh, wachteffe, dat kan ik fixen?!
 4. Het is ook een beetje een hack
 5. Nou zeker6 wel
 6. Ja, zeg dat wel7
 7. En zelfs nog een level dieper, een triomf in weblogland8
 8. Als dat nog bestaat
 • Irene zei: Absoluut. Een stukje zonder noten is maar een half stukje. Nu nog een voetnotenoptie in de reactiebox. Weblogland nee, ik geloof niet dat dat nog bestaat, als zodanig.. En het moet toch 'geneste' zijn, imho ;-)
 • yak zei: Jaaaaaaah, en dan genest(t)e voetnoten voor het commentariaat!
 • Irene zei: Een Drosteblikje in the making ;-)