KrakLog

Ecce felis

Dit is Sieb (Sibelius Josephus né Stipje1)2 en sinds afgelopen vrijdag onze nieuwe reden om thuis te komen. Hij is vier en een halve maand oud waarvan hij er drie en een halve van in het asiel gezeten heeft.  Hij komt uit een gevonden nestje zonder moeder.

En nu stapt hij dapper bij ons door de woonkamer. Het duurde meer dan een dag voordat hij op de bak durfde, maar ook dat is geen probleem meer. Hij is super lief en boven alles een kat.

Notes:

  1. In het asiel van Utrecht komen jaarlijks 1200 katten binnen. Dat je dan niet heel origineel meer kunt zijn in de naamgeving van de binnenkomende katten is begrijpelijk.
  2. Inmiddels heeft hij ook de naam Nè er als officiële naam bijgekregen, dat is namelijk het geluid dat je maakt als je Nelson wilt zeggen, maar jezelf op tijd kunt corrigeren
  • ton zei: Lang leve Sieb in dit liefdevolle tehuis!
  • irene zei: Hoera.
  • aargh zei: Oooo, dat zie ik nu pas. Dat komt omdat ik jou niet in mijn rss-reader of hoe heet dat ding kan krijgen. Wat een schatje. Hij lijkt een beetje scheel maar dat zal door de vlekjes en de lichtval komen. Ik dacht even dat Sieb een eerbetoon aan Sieb Posthuma was. Sibelius Josephus is wel heel sjiek, maar dat zeg je natuurlijk alleen als je een formeel gesprek met hem voert.