KrakLog

Eren

We beginnen met iets van iemand anders:

Fame fame, fatal fame
It can play hideous tricks on the brain
But still, I’d rather be famous
Than righteous, or holy
Any day, any day, any day

Er is al weer iemand die met fotomateriaal van mij aan de slag wil. Ik kan nog niet zeggen wie, wat of waar, want hij moet het eerst nog doen. Maar dan zal ik het ook onthullen. Het is dat ik nu geen schoenen aan heb, anders zou ik er naast lopen, of ik loop er al zo ver naast dat het lijkt dat ik geen schoenen aan heb. Ik bedoel maar.
Ik had ook nog iets over eren, maar dat komt nog wel eens, ik voel me in ieder geval vereerd…
EDIT: Yup, hij is gebruikt, zij het bij een recentie van een ander frietkot in Zevenaar nota bene.
EDIT2: Ik weet nu ook hoe ze bij die foto gekomen zijn. Dit geeft wel een andere betekenis aan ‘hungry for fame’ 😉

  • aargh zei: Hergebruik is altijd goed. Zolang je niet twee keer dezelfde friet hoeft te eten tenminste. Maar het gaat helemaal niet over friet, het gaat over fotomateriaal. Ik was even in de war. Soms denk je iets te lezen, en dan staat het er helemaal niet.
  • cockie zei: Ik had het ook gezien. Het is werkelijk een verbluffende foto. Jammer dat ik net te laat was anders had ik ook een bod uit willen brengen. Eerst je toetsenbord en nu dit...
  • Lennard zei: Tsja. Zo gaat dat. De context van het plaatje had ik niet echt bekeken. Maar misschien is het wel interessant genoeg voor een postje? Ik zal eens kijken.
  • Lennard zei: Ik heb m'n postje inmiddels een beetje aangepast.
  • Irene zei: Wat een klein fotootje om als wallpaper te gebruiken. Is dat nog uit de tijd van de 10" monitors? Aan de andere kant, misschien maar goed ook. Zo'n portie friet uitgesmeerd over een hedendaagse desktop, daar moet je ook niet aan denken. Kwalitatief natuurlijk wel een sublieme foto, dat wel, dat wel.
  • yak zei: Zoals Kees Haresap al schreef: To hap or not to hap. Laat ik mijn hapgraagheid maar laten blijken door te zeggen dat de resolutie van de oorspronkelijke foto, die ik als wallpaper gebruikte, de volle 1600x1200 besloeg, heb nu al weer een beetje hapspijt...