KrakLog

Genieten

Heeft u het gezien, het wat wonderlijke commentaartje een paar dagen terug? Nee? Da’s jammer, moet u maar even terugbladeren want ik ben te lui om het op te zoeken. In ieder geval is het zo dat W. van H. mijn stukje over de wet van Benford zo leuk vond dat hij het opgenomen heeft in een klein boekje over het onderwerp. Voor zover ik weet gebruikt hij dat boekje in de wiskundeklas en nu geniet ik ijdeltuit die ik ben. Ga maar eens kijken, ik sta op pagina 8 en 9!

  • Pascal zei: Ah, dat is stoer ja! Dat zou ik ook wel willen ijdeltuit die ik ook ben. Ik bedenk me of het ook geldt voor letters als je ze vertaalt naar cijfers (a=1 enz.). Op het toetsenbord van een ijdeltuit wordt natuurlijk de beginletter hunner naam het meest gebruikt. Heb je een foto van de j of de y? :-)
  • Edwinek zei: My sincerest contrafibularities! Je wordt nog eens beroemd (ik bedoel natuurlijk buiten weblogland, alwaar je dat allang bent). Ben jij van alle wiskundigen in jouw straat nu ook de minst vuile?
  • Irene zei: Beroemd door een plaatje van een goor toetsenbord. Wie had dat kunnen denken, yak.
  • yak zei: @Irene: Er zijn mensen die met veel smeriger dingen beroemd worden ;-) @Edwinek en Pascal: Ik heb na de foto, mijn toetsenbord schoongemaakt...