KrakLog

yak gooit stukje in prullenbak

Hoorde u het gefrommel? Ik had namelijk een stukje in mijn hoofd en dat heb ik in de prullenbak gegooid, plop. Het was best een fraai stukje. Het ging namelijk over mijn wisselend succes in het weer aan het loggen krijgen van weigerachtigen.
‘Met rust laten’ was het motto en ‘regelmatig bezoeken.’ Mijn God wat heb ik trouw bij Cockie gekeken én niet zonder succes. Maar Wouter krijg ik maar mondjesmaat aan het loggen.
Daar zou dit stukje over gaan, over mijn frustratie dat het me niet lukt om die jongen op een beetje gezonde productie te krijgen. Prompt staat er, voor het eerst sinds twee maanden, weer eens een stukje op z’n log en dan blijf er van zo’n stukje als dit weer niets over.

Helaas betekent het dat de weblogger weer terug moet grijpen op een oude truuk. Bij ontsteltenis van een stukje gewoon een plaatje:


Kijk, da’s mijn huidige uitzicht, ik vermoed nu alles groen, zo door het kaasdoek, maar zeker weten doe ik het niet.

  • Irene zei: Binnenblijven en stukjes schrijven, het enige dat erop zit. Wouter? Who he? Ah. Krabbels. Daar wil ik pas reclame voor zien als daar elke dag een stukje verschijnt. Ik ben heel streng in die dingen.
  • yak zei: Oops, link vergeten ;-)
  • aargh zei: Ik dacht eigenlijk dat Christo gestopt was.
  • yak zei: Klopt, hij heeft nu een schildersbedrijf...
  • henriette zei: Het weglog: dwangneurose of uitlaatklep?
  • Irene zei: Ha, nog even zeveren, dat was ik vanmorgen vergeten. "Bij ontsteltenis", een even freudiaanse verschrijving als "het weglog".