KrakLog

yak wil een undoHet was gisteren maar yak viert het vandaag en hoe het met Boris gaat

Software wordt steeds beter, niet in de laatste plaats door de open-source-kerk. Maar helaas blijft er een probleempje dat maar niet opgelost wordt. Bijna alle programma’s hebben een undo, maar niet op het afsluiten van het programma. Tuurlijk, je kunt het weer opstarten en het zal nog best iets weten van de vorige keer, maar het is niet het zelfde. En net gebeurde het me dus weer, ik type Alt-F4 (werkt ook in Linux) en floep, daar gaat het verkeerde venster.
Tsja, dan zit er niks anders op dan maar weer een stukje te typen, want zo zit het leven nou eenmaal in elkaar.
Meer undo heb ik niet

Staat op, gaat in houding staan en zingt:

Lang zaldieleven
Lang zaldieleven
Lang zaldileven indegloria
Indegloria Inde Glo Ri Ja
Hieperdepiep: Huzzah!
Hieperdepiep: Huzzah!
Hieperdepiep: Huzzah!

KrakLog was gisteren precies twee jaar oud, dat wil zeggen dat ik twee jaar geleden het eerste stukje typte, nouja, publiceerde, hoewel ik het nog niemand zei dus eigenlijk was het er nog niet, want als een boom in het bos omvalt en niemand luistert maakt het geen geluid. Een soort zingen onder de douche of meer voor het zingen de douche uit?
In ieder geval is het vandaag precies één dag geleden dat ik twee jaar daarvoor het stukje “Ja maar wat is dat hier allemaal” eh, deed. Huzzah!

Huzzah ook voor Boris, die lekkere knul. Ach, de stadia van een relatie. Hij is nu vijf weken bij ons en is van hulpeloos knuffelbabietje nu naar kater met grote knuffelbehoefte aan het groeien, dat gaat niet helemaal zonder hortjes of stootjes, maar ouders en kind maken het goed.
Zal kijken of ik nog een mooie foto heb… ja, deze:

  • Irene zei: Als het te undo-en stukje nu eens een update was geweest over hoe het tegenwoordig gaat met Boris. Dan zou het undoknopje nog harder gemist worden. Maw: hoe gaat het ermee?
  • aargh zei: Ik pleit voor een universele undo-knop voor het ongedaan maken van elke stommiteit in het leven
  • Irene zei: Kijk. Zo kan het dus ook. ;-) Hartelijk gefeliciteerd.
  • aargh zei: Wat een raffinement. En de neus is inderdaad byzonder fraai.