KrakLog

yak vloekt


U moet weten, met mij kun je redelijk voor de dag komen. Ik zie er in het openbaar redelijk netjes gekleed uit, spreek netjes met twee woorden en als mij iets tegen zit heb ik een aantal taalvonstige krachttermen die de toets der openbare eerbaarheid heden ten dage ruimschoots doorstaan.

Doordat ik vorige week voor een groot deel plat gelegen heb vanwege rug loop ik (niet ernstig, maar toch wat) achter met mijn werkzaamheden. Ik zou dus na het eten nog even wat doen, dan kon het een nachtje rusten en kon het morgen af.
Kopje koffie erbij en boing…
Ik hoorde mij een herhaald “F*ck, f*ck, oh f*ck me, oh f*ck me!” roepen. Waarschijnlijk heb ik dit uit een film, maar ik weet niet meer welke film. Ik kan me in ieder geval niet voorstellen dat ik dit letterlijk bedoelde, zeker niet in gegeven situatie.

Toen de ergste rampen voorkomen waren, bovenstaande foto gemaakt. Oh, f*ck me, wat een zooi 😉

Goed, ga nu maar een nieuw kopje koffie maken.

  • aargh zei: Dat is nu echt beroepsdeformatie, eerst de rommel fotograferen en dan pas de computer redden. Overigens, is dat Lotus maestro of Bounty wat ik daar zie? Erg handige software, gebruik ik ook dagelijks. (Hier ging vanmiddag karnemelk over de tafel/vloer/kleren, dat geeft ook een bende hoor.)
  • yak zei: Ah, keukenrolverhalen. Laat ik u verbazen, wij gebruiken de allergoedkoopste keukenrollen van AH. Het is ongeveer de helft van de prijs van de eerstvolgende en je gebruikt er niet het dubbele van. Ik moet toegeven dat wij grootverbruikers zijn, wij hebben een poes die niet zindelijk is en er gaan per week zo'n vier tot zes rollen door om de gang weer droog en schoon te krijgen...
  • aargh zei: Hoho, lotus maestro dat is geen keukenrol hoor, dat zijn papieren doekjes! (d.w.z .als je ze in je broekzak laat zitten kun je ze na de machinewas gewoon nog eens gebruiken.
  • yak zei: Ah, wij hebben ook wel Lotus Maestro in huis, alleen gebruikt Mw. Krak die voor haar lenzen.
  • Irene zei: Als software is natuurlijk ook altijd een Logistic Addressed Peers bruikbaar.
  • yak zei: Potent Omni-Efficient Towel Sweeps with Logistic Addressed Peers
  • Pascal zei: Ow, ellende. Wat een mooie troep heb je gemaakt. Ik kan een glimlach helemaal niet onderdrukken.
  • Marloes zei: ik zet geen koffie neer naast de rakusu van de meester. Ik zet geen koffie neer naast de rakusu van de meester. Ik zet GEEN koffie neer... Ik zet geen koffie.
  • aargh zei: Gewoon, 'n oud lap-topje voldoet ook prima!
  • yak zei: Voor deze foto was er al een hele handoek gebruikt ;-)