KrakLog

yak leest logjes

Het zal u niet verbazen, maar naast dat ik een logje schrijf, léés ik er ook met enige regelmaat een paar. Bij mij ziet u geen lange blogrollijst want ik ben een beetje eenkennig. Uit zelfbescherming hoor, want er is veel te veel en veel te veel goeds ook. Hoe selecteer je dan? Gewoon niet verder kijken. Er is een klein klussie weblogs die ik regelmatig lees. Dat is een organisch lijstje, dat groeit en krimpt afhankelijk van de veranderingen die de logger in kwestie ondergaat, de lezer in kwestie ondergaat en de hoeveelheid tijd die de lezer heeft om aan het lezen van logjes te besteden. De kernste kern vindt u overigens in het lijstje in het Colofon (weer te sluiten met colofoff).
Geef mij alsjeblieft geen tips, want dat compliceert de zaak.
Zo wees Irene me op Lief Dagboek en tot mijn groot ongenoegen vrees dat het gecompliceerd wordt. De schrijfster noemt zich jacq (heb gelukkig zelf de switch naar yak gemaakt) en haar kater heet Boris V. Gelukkig verschilt KrakLog genoeg van Lief Dagboek, anders zou ik er gewoon mee op kunnen houden zonder dat u het merkte 😉
Nu zit ik met een ander probleem: mijn koekjestrommel is leeg!

AMEH thcE
AMEH thcE!

  • aargh zei: Ik dacht even dat je vroom eindigde op z'n Russisch.
  • Branwen zei: Ik zit nu al 2 minuten te kijken om er achter te komen wat voor koekjes erin hebben gezetten. Ik twijvel nog tussen digestive en bokkepoten. Wat was het en heb je ondertussen al nieuwe gekocht?
  • yak zei: Uw medeleven is ontroerend. Het waren vanille-waaiers, erg vies en dus erg lekker. Met de digestives zat je het dichtst in de buurt. Ik heb nieuwe gekocht(ditmaal alleen theebiscuit), maar die zitten nog niet in de trommel omdat ik anders bovenstaande foto heel snel weer gemaakt kan worden.