KrakLog

yak vraagt zich af of hij zich zorgen moet maken

Reden tot zorg?Met enige regelmaat bezoekt yak Cockie.org, tot groot genoegen mijnerzijds overigens. Om maar eens wat te noemen, was zij de directe aanleiding om weer hard te gaan lopen.
Nu kan het zijn dat mijn weekje pause van vorige week haar geïnspireerd heeft tot een soortgelijke ‘sabatical week’, maar het zou ook kunnen dat we ons zorgen moeten maken. Immers in maart is er geen stukje meer verschenen…
Uit het plaatje zou je af kunnen leiden dat ze een punt probeert te maken, maar welk punt?
Yak huivert stilletjes.

  • cockie zei: Dat van die punt zag ik ook pas later... goed van mij man! :-) Geen zorgen maken hoor! Ik heb gewoon even niet zoveel meer te zeggen. Edoch: veel liefs!!!
  • Irene zei: O mooi. Goed. Maar is er ook een prognose aan Cockie te ontfutselen van hoe lang of dat wij dan maar zonder moeten? Yak? U staat op goede voet ...?
  • yak zei: @Cockie, goddank een natie haalt opgelucht adem... En liefs terug. @Irene:Tsja, moet nu wel bekennen dat ik Cockie-watcher ben. Als ik op basis van inleving oordeel en uit ga van ervaring met andere webloggers zou ik zeggen: geen druk op zetten, gewoon afwachten, bloed kruipt waar het logistiek niet mogelijk is ;-)