KrakLog

Soesterberg

Carapils
Op de een of andere manier, woon ik voor sommige vliegtuigen, onder sommige weersomstandigheden in de aan- of afvliegroute van Soesterberg. Zo ook vandaag: eerst een hele grote, met dikke straalmotoren, net een iets kleinere met propjes. Ik heb ‘de’ oorlog niet meegemaakt, dus dat kan het niet zijn. Ik kijk geen oorlogsfilms, dus dat kan het niet zijn, maar ik houd er niet van. Vliegtuigen zijn leuk als:

  1. Ze op kruishoogte (= 10km niet 1m) mooie strepen in de lucht maken.
  2. Ze mij of een van mijn dierbaren van of naar een bestemming brengen waar ik of zij willen zijn.
  3. Ze nuttige dingen transporteren en een positive bijdrage leveren aan de economie (onder een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

Gisteren heeft een vliegtuig weer een van mijn dierbaren ergens anders heen gebracht, ver weg. Ergens waar ze heen wíl, dus dat is leuk (zie punt 2), maar het betekent wél dat ik afscheid moest nemen en daar ben ik slecht in.
Hop: daar gaat weer een vliegtuig, kleiner maar met straalaandrijving.

P.S. de foto, die verder niets met dit stukje te maken heeft, geeft aan hoe verzuild de biermarkt is in België. Zelfs longpatiënten hebben hun eigen biermerk.

  • Lady M. zei: En ik maar denken dat je ging vertellen dat die uit een van de overvliegende vliegtuigen werd gemieterd |D KYS