KrakLog

Gouden regels

Ik ben niet veeleisend, van mij hoeft niet zo veel en mag er een hoop. Zeker als ik met rust gelaten word, kan ik een hoop hebben. Toch heb ik ergens iets van ‘regeltjes’, nou nee, meer iets van tips en wenken, nee, nouja zoiets dus wat regeltjes en tegen een van die regeltjes heb ik gisteren gezondigd:

Regel ca. 323881bis:

Verontschuldig je nooit voor de kwaliteit van een stukje, zeker niet onderaan het stukje zelf. Dit kan namelijk:

  1. Geïnterpreteerd worden als vissen naar complimentjes
  2. Resulteren in een positieve reactie van een lezer waardoor je alsnog het gevoel krijgt dat je hebt zitten vissen naar complimentjes.

Hierbij beloof ik me weer te houden aan mijn ongevere richtlijn, mijn eigen stukjes niet meer af te kraken en dit gewoon aan u over te laten 😉

Tot slot nog het gesprek van de dag:

-Had jouw moeder niet een stopbol?
-Nee mijn moeder had een hand.
-Ohja, twee zelfs.

  • cockie zei: Jullie moeders waren klaarover.
  • Irene zei: Regel 1A was toch: "gij zult de uitdrukking 'heb ik zoiets van ..." niet meer gebruiken? U denkt misschien dat dit in combinatie met "ergens" en "nouja zoiets dus" weer wel kan? Min min wordt plus? Nouja, zoiets dan, toch wel? Wat die stopbol betreft heb ik meer zoiets van, nee, een punnikklosje. Ziet u nu hoe erg het is?
  • yak zei: Het is nog veel erger, iets van, een stukje leuterkoekgebeuren van mij naar mijn targetgroup. Waar ik mij natuurlijk onmiddellijk voor verontschuldig. Re: mijn moeder is klaar-over zeer treffend getroffen.
  • cockie zei: Sorry.
  • yak zei: Neu, neu, niks geen sorry. D'r is niks aan de hand!