KrakLog

Mw. Krak en het kiekijzer

Mw. Krak fotografeert

Recentelijk trekt Mw. Krak mij nog wel eens het kiekijzer uit handen en fotografeert zelf. Beter gezegd, zij maakt tegenwoordig ook weer foto’s als dat zo uitkomt. Wat opvallend is, tenminste dat vind ik, is dat er totaal andere foto’s uit komen dan wanneer ik ze maak, terwijl het het zelfde toestel is, de zelfde omgeving en zelfs de zelfde objecten, want anders had ik die foto’s gemaakt.
Vleiend voor Mw. Krak moet het zijn dat ik haar foto’s mooier vind dat de foto’s die ik maak. Laat ik zelf alvast wat relativeren door te zeggen dat je door je eigen foto’s niet zo snel verrast kan worden, maar ik vind ze echt anders en mooier.
Zoals de foto hierboven, mooi toch?

  • Pascal zei: Ja, het geeft het gevoel een rustige toeschouwer te zijn, van binnen naar buiten. Behalve de mooie foto is het ook een mooi uitzicht.
  • Irene zei: Deze is persoonlijker. De vorige is gewoon mooi. Aan deze kun je zien dat dat uitzicht onder handbereik is, zodat je denkt: sodeju wat wonen die mensen mooi. Hij heeft meer context, dus. Fototechnisch gezien weet ik niet, daar heb ik geen verstand van.
  • yak zei: Mooi uitzicht, zeker! Mooi wonen, geweldig ja! Dan ook nog te bedenken dat het mijn werkplek is! (genoeg uitroeptekens voor vandaag). Van fotografie heb ik ook geen verstand, ik durk graag op dat knopje als ik in het schermpje zie wat me bevalt.