30-09-2004
Juck
Ik ben heel erg benieuwd of ik hier iets op terug hoor. Leeft u met me mee?
- cockie zei: Ik denk de bedrading. Alsdat die tegen de ketel hangt terwijl die heet wordt... (Nou... leef ik mee of niet?)
- jac zei: Snap ook eigenlijk niet waarom ik het aan ulie vraag. Drading is een idee. Heb hem nog niet opengeschroefd. Wacht daarvoor nog even reactie van tomado/blokker af.
- Marloes zei: deo?
- jac zei: Ja, maar waar is oksel?
- Edwinek zei: Ja zeg, wat wil je? Als ik elke keer zou koken zou ik ook behoorlijk zweten.
- Pascal zei: Kan je wat vertellen over het niet normale gebruik?
- Irene zei: Het hangt er erg van af waar je hem mee vult, lijkt me.
- yak zei: Op mijn middelbare school hadden we van die waterkokers, onderkant van zwart bakeliet, bovenkant rvs, gingen niet vanzelf uit. Bovendien was het verwarmingselement afgedekt met een plaat met twee gaten erin, zodat je hem niet goed schoon kon maken. Iemand had het briljante idee om daar melk in te koken. Mocht het aan fantasie ontbreken: Waar de 'kookblaasjes' in water snel kapotspatten, kookt melk met groot enthousiasme over. En niet alleen dat, het koekt ook goed aan op het element. Ik weet niet wat er later met die koker is gebeurd, maar misschien is hij in mijn TM-9012 gereïncarneerd...
- Ronald zei: Ik hoorde iemand vertellen dat zij er wel eens eieren in kookte, en dat zoiets dan wel eens fout gaat
- Pascal zei: Ja, eieren en ook vegetarische knakworstjes, zes in een plastic pakje.
- yak zei: Vega worstjes? Waarvandaan?
- Pascal zei: Greenfield heten ze, geloof ik. Ze zijn hier te koop bij de Konmar. Het zijn gewoon vieze knakworstjes, maar met een vies wit puntje en ketchup en mayo smaken ze overheerlijk. Ze zijn ook lang houdbaar, waardoor er met een afbakbroodje (lekkerder, maar niet in combi) altijd wat te snacken valt. Voor de vette trek.
- yak zei: Klinkt goed. Maar eens naar op zoek gaan.
- Pascal zei: 'Planet Green' als ik het nu wel goed onthouden heb.
- Pascal zei: Hebbes: http://www.planetgreen.nl/ . Denk nu niet dat al die produkten lekker zijn. Ik vind meestal Tivall of Quorn lekkerder.