KrakLog

Tango

Natuurlijk is het stom om een stukje te schrijven, het niet af te maken en dan geconfronteerd worden met ernstige feiten. Laat ik u eerst het stukje tonen:

    Je moet niks beloven als je het niet waar kunt maken. Ik ben niet meer zo thuis in het downloaden van muziekjes. Hoofdzakelijk door de ondergang van Audio Galaxy en omdat ik eigenlijk ook wel verzadigd ben (ik word namelijk oud ziet u?). Maar nu blijk ik u aangeboden te hebben, het nummer It Tango van Laurie Anderson te laten horen.
    Blijkbaar is Shareaza een van de weinige clients die vrij is van spaddware (samentrekking van spy- en addware) dus geïnstalleerd op bejaarde notebook en zoeken maar.
    Vinden wel, maar downloaden niet. Ik ben en blijf u dus nog immer de It Tango schuldig.

Inmiddels heb ik via slinkse wegen het nummer te pakken gekregen, zelfs zonder gebruik van internet. Maar: Er zit helemaal geen viool op het einde! Blijkbaar heb ik nummers doorheen elkaar gehaald. Gruwel.
En schaamte ook natuurlijk. Nouja, hier istie dan: It Tango
Nu komt het natuurlijk allemaal ook doordat dit stukje 666 is.

  • cockie zei: Wel jammer van die viool. Maar oke, daar hebben we het niet meer over. Maaruh... waar blijft de marimba...??? ;-)
  • yak zei: Nog meer schaamte. De maribma zit ook niet hier. Die krijgt u een dezer, samen met de viool...
  • cockie zei: De maribma. Jaja... :-)
  • kievit zei: Dat empedrietje klinkt wel heel erg precies als de intro van het lied over een kroeg in Friesland van een bepaalde academische dichter. Nummer 14 op schijf 1 van de compilatie CD... :o)