KrakLog

Zoef zoef

Gretver. Dat wist ik dus niet, had niemand mij verteld, maar blijkbaar is het hebben van goeie schoenen niet zonder effect.
Zoals Cockie vroeg schreef “Hoe hard gaan die dingen nou?”: ze gaan hard. Mijn oude gympen waren het schoeiselvormige equivalent van mijn mobiele hometrainer, zwaar en zonder enige veerkracht. Waarschijnlijk was dat ook de reden van de heupauw, wat weer aanleiding was om deze schoenen te kopen (kunt u het nog volgen).
Op mijn oude schoenen sjokte ik, maar de laatste dagen voor de aanschaf van de ‘echte’ schoenen ging dat over in hardlopen, het verschil is subtiel maar hopenlijk duidelijk. Deze schoenen geven terug wat je erin stopt (ze veren), dat betekent dat je veel harder gaat lopen en heeft toch het effect dat je er veel moeier van wordt. Het is dus even wennen. Heb er pas een keer op gelopen want kon vandaag helaas niet. Ga morgen (vandaag) kijken of ik een droog gaatje kan vinden om er even tussenuit te piepen.
Ik houd u op de hoogte…

  • cockie zei: Ik wil een paar soorgelijke schoenen waar je zomaar in afvalt. Ze hoeven niet eens zo hard. Noem mij het merk van de wonderschoenen. Geld speelt geen rol.