KrakLog

Teemobiel nogmaals

Ik ben afgesloten, u gelooft het misschien niet, maar ik ben afgesloten. Gewoon, de knip d’r op. Niks niet bellen, ineens gisteravond. “Uw telefoon is geblokkeerd voor van alles en nogwat”. Da’s natuurlijk heel erg jammer want ik gebruik mijn telefoon graag.
Wat was er nou gebeurd: Mijn zakelijke rekening is veranderd van rekening nummer. Dat heb ik netjes aan ze doorgebeld en een nieuwe machtiging gestuurd enzo, dus geen vuiltje aan de lucht. Helaas was het bij hun intern gekruist geraakt. Dat resulteert natuurlijk automatisch in, u begrijpt het al, direct afsluiten. Ik heb denk ik nog zo’n twaalf uur bellen in voorraad staan en heb al een jaar of zes trouw alles betaald wat me berekend werd. Je zou denken dat er eerst contact met je opgenomen zou worden, maar neen. Meteen de knip d’r op.
Vanochtend gebeld (kon zelfs niet met de incasso afdeling bellen met m’n geblokkeerde telefoon) en hij doet het weer. Vriendelijke juffrouw, zeker voor een incasso afdeling.
Ik snap dat er een hoop mensen misbruik maken van deze dingen, maar deze procedure gaat denk ik toch wel resulteren in een kort briefje. Alleen nu even niet.