KrakLog

Rondje lopen

Ik lag in een deuk. Waarom lag ik in een deuk? Welnu, ik loop tegenwoordig hard, dat is bijzonder want ik ben niet zo’n sporttype. Houd wel van hardlopen, maar stel je daar niets bij voor. Was vorige week begonnen en had om te beginnen daar een rondje voor uitgekozen door het park voor mijn flat.
De eerste dag deed ik 3, zegge drie, keer wandelen rennen over dit rondje en zondag lukte het in een keer, joepie, overwinning, euforie. Nou had ik recent gezien bij Map24 dat je daar ook een lineaaltje hebt om afstanden te meten, dus hoever is iets. Het kaartmateriaal is redelijk gedetailleerd dus ook mijn looprondje kon worden opgemeten: Ik had een indrukwekkende 1.2km gesjokt. Dat viel een beetje tegen (mocht dat nog niet duidelijk zijn). Heb nu een iets groter rondje uitgezet en ga het langzaam opbouwen. Heb gisteren al 2.4km gelopen en goddank lukte dat ook in een keer.
Ik ben niet prestatiegericht, maar durf niet te zeggen dat ik hardloop als ik maar net een rondje van 1.2km haal…

  • Edwinek zei: Indrukwekkend! Zover krijg je me niet, ik vind het altijd zo zonde van de tijd. Als ik nou tegelijkertijd kon lezen of zo...